Monday

DIOR ke COACH????

Bila tajuk mcm ni mesti ada something... 

Ceritanya macam ni, masa balik kenduri kahwin kawan yayang masing-masing tak ada hala tuju.. Tapi tiba-tiba nak pergi Holiday Plaza.. Okay, jomm!!!! Tapi tak ada benda pun yang nak kami cari.. Saja je jalan-jalan.. 

Tiba-tiba yayang tarik tangan saya masuk kedai cermin mata dan terus pergi tengok sunglasses untuk perempuan.. Dalam hati ni tertanya-tanya (buat apa b tengok sunglasses perempuan, tak kan nak belikan syg kot). Pastu yayang bagitahu yang dier nak belikan sunglasses untuk saya.. Hati sangat gembira...

Dan bermulalah saat menjadi model kejap try satu-satu sunglasses.. Dior atau Coach?. Mula-mula try Gucci. Semua bukan citarasa say lagipun tak banyak design. Pastu try Dior.. Ok, ada satu yang berkenan. Pastu pilih Coach pulak.. Dapat jugak satu yang berkenan.. Jadi ada 2 pilihan.. Dua-dua lawa. tak beasr sangat dan tak kecil sangat.. Mana satu ni.. harga lebih kurang ker dua-dua..

Bila dah lama pikir, dan banyak kali jugak saya ganti-ganti pakai yang mana paling cantik, lastly saya amik Coach sebab masa tu pun tengah bawa handbag Coach. Terus hati berkata nak amik sunglasses Coach jugak.. Kalo nak amik Dior, saya tak ada pun handbag Dior, macam mana pula nak padankan nanti..

Dan inilah dia pilihan hati saya...


Terima kasih yayang... 

No comments:

Post a Comment